Nye planer

Jeg kom over en blogg i går som gjorde at i dag tok jeg turen for og sjekke ut en shabby chick & antikk buikk her i Trondheim. Og nok en gang med meg inne i en sån butikk så er det vanskelig og gå tomhendt derfra. Og jeg er jo på oppsamleren for og få espresso kopper til 6 (eller 12), og der stod det en rekke mocca kopper og lyste mot meg. Og etter og veid de opp mot hverandre 100 ganger endte jeg med 2 stykker.

Når jeg kom hjemm fikk vasket av dem og skrudd på Nespresso maskinen og trykt på esspresso knappen, så innser jeg jo at mocca kopper er enda mere perfekt en de kaffeservice koppene jeg har fra før. Megden espresso fyller jo mocca koppen i motsettning til de lengre nede nede på bloggen min her som bare blir hal fulle. Så istede for og ende med 5 kopper etter dagens kjøp så er jeg på bare 2 stk. Så får se om turen går tilbake til butikken igjen i morgen Link til butikken her

Her er hvertfall dagens kjøp

kjøte også med en gammel sjarmerende ramme

Siden kjøkkenskapene mine begynner og bli alvorlig fulle så er da spørsmålet hva jeg gjør med de 3 andre?!? Noen forslag? Føler dette inlegget ble veldig spørsmålbasert men håper dere overlever innlegg der jeg tar tanke prosessen med dere en gang iblandt. Lover at det ikke blir for ofte!!!

Minner om min GIVE AWAYS med trekkning den 22 oktober

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s