LP-plater får nytt liv

I sommer var jeg en runde på loftet på hytten vår (gamle huset til Besta) og der kom jeg over en god stabel med LP ep’er. Bladde raskt gjenom de og fant 3 stykker jeg likte veldig godt sånt rent estetisk. så bestemte meg for og ta de med meg hjem for og se på mulighetene til hva jeg kunne bruke dem på.

de endte som vegg pynt

Må innrøme at jeg syns det noe eget sjarmerende over disse gamle «Salme» platene med artister som Lappland Sara og Åge Samuelsen. Et viktig stykke Norsk Kristendoms historie.

den mest nøytrale som klokke

Dette ble starten på kreative tanker om hvordan man bruker LP-plater. Så neste tur jeg hadde på Fretex endte jeg lett opp med en liten haug LP’er.

LP skåler

Jeg trodde først det skulle være vanskelig og få dette til, men den gang ei det var enkelt tok ikke mye tid og morsomt var det. How to do it? Trykk her

du kan også lage de av ep'er

Så er det bare og fylle den med litt «godis» eller «frukt»  eller noe hjemme baket «gjærbakst» og vips så har du tidenes innflytningsgave, bursdagsgave ol. Det handler bare om og la kreativiteten jobbe og se muligheter der andre ser foreldet skrot.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s